Zlato výhodně vykoupíme i zastavíme

Vaše zlato můžete u nás kdykoli výhodně prodat či zastavit. V oblasti výkupu a zástavy zlata se na trhu pohybujeme již více než 10 let. Po celou dobu se snažíme Vám – našim zákazníkům nabízet co nejlepší a férové výkupní / zástavní ceny zlata.

O tom, že se nám naše práce daří, svědčí fakt, svědčí tisíce spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi a s důvěrou vrací. Protože chceme podnikat dlouhodobě a solidně, je pro nás spokojenost a loajalita zákazníků naprosto klíčová.

Z tohoto důvodu denně kalkulujeme aktuální výkupní ceny zlata tak, abychom našim zákazníkům dokázali každý den nabídnout ty nejlepší výkupní / zástavní ceny zlata.

Dnešní výkupní cena každého jednoho gramu 14 kt zlata je 505,- Kč. Pokud nechcete své zlato prodat, je možné ho u nás zastavit na dobu 28 dnů. Zástavní cena 14 kt zlata je aktuálně 460 Kč za každý jeden gram. Velmi příjemně Vás navíc překvapí nejnižší úroky, které za svoji zástavu zaplatíte. U nás platíte zástavní poplatky (úroky) pouze v rozmezí 1,5 – 3,0 % týdně. Nic víc!!

Přijďte k nám na pobočky v Praze či v Plzni.

Vaše Profihotovost 




Zpět na výpis článků