Cena zlata zatím stále klesá

Zatímco v minulém roce cena zlata v podstatě kontinuálně rostla, letos cena zlata chvíli roste a následně pak chvíli klesá. Výsledkem je fakt, že letos je cena zlata jak na houpačce a hledat nějaké dlouhodobější trendy lze jen velmi obtížně.
Vlastně jeden trend se letos, zdá se, rýsuje. Podle některých analytiků by se letos nemělo vyskytnout nějaké znatelně delší období, kdy bude cena zlata trvale klesat, či naopak stoupat.

Podle analytiků nás letos spíše čeká to, čeho jsme až dosud svědky – ceny zlata bude střídavě stoupat a klesat. Reálně by se měla cena zlata v tomto roce pohybovat v rozpětí 1.200 – 1.300 USD za trojskou unci.

Aktuálně se jedna trojská unce ryzího zlata obchoduje za 1.210 USD, což je v podstatě na samé spodní hranici vymezeného rozpětí. Podle této teorie by tedy cena zlata měla co nevidět začít opět stoupat.

Dáno aktuální cenou na burze, jsme Vám, našim zákazníkům dnes schopni nabídnout výkupní cenu 495,- Kč za každý jeden gram 14 kt zlata. Své zlato u nás však můžete také výhodně zastavit.

Přijďte nás navštívit do jedné z našich tří poboček v Praze (Sokolovská, Spálená, Jana Želivského) a přesvědčte se sami.

ZLATU ROZUMÍME….

Vaše Profihotovost 





Zpět na výpis článků