Umělá inteligence výrazně proniká i do obchodování se zlatem, nově Google Bard mluví česky

Google dnes oznámil že jeho model AI Google Bard již ovládá čestinu. Po Chat GPT a Microsoft Bing dostávají uživatlé do rukou další propracovaný systém pro práci s infromacemi a daty a jejich analyzování.
Mnoho lidí si to zatím neuvědomuje ale zažíváme pro lidstvo zcela přelomové okamžiiky, svět už nikdy nebude stejný jako nyní.
AI totiž zvládne nahradit mnoho činností, mnoho zaměstnanců čekají rekvalifikace a velké změny, protože bez nových dovedností na pracovním trhu již dále neobstojí.
Jsme na začátku nové éry. AI proniká bezpečně i na burzy. Co jinéh si může investor přát než mít k dispozici nástroj který se podívá do minulosti, projde gigantické sety dat, provede megakvalifikovné výpočty a odhady a doporčí investiční strategii? Na první pohled to vypadá růžově a nadějně. 
Obchodníci se zlatem mohou začít používat nějaký program poháněný imělou inteligencí, lez jich nalézt bezpočet. Investování na burze se stává ještě dostupnější, i běžný investor může díky nástrojům umělé inteligence pohlížet na obchodní data podobnou optikou jako velcí sofistikovaní investoři například z investičních fondů.
Najenou každý může vyzkoušet práci s investičním robotem který mu dodá data z nevídaných neskutečných zdrojů a teoreticky tak zvýší šanci na úspěšnou investici.
Hodně štěstí všem obchodníkům, úspěšné obchodování Vám přeji.
 




Zpět na výpis článků