Všechny naše služby budou dostupné na naší pobočce

Vážení zákazníci, využíváme nařízení vlády o zahajujeme obchodování na naší pobočce v obvyklých otevíracích hodinách, tj Po - Pá 9 30 -18 00.
Zlato nikdy v historii nebylo vysoko jako v dnešní době. Sice jsou ceny velmi kolísavé, nicméně se drží na svých nikdy v historii neproražených výšinách. Ještě nikdy nebyla situace nahrávající realizaci mimořádných zisků z prodeje zlata taková jako teď.
Věříme že s pochopením přijmete omezení komfortu našich služeb, která jsme byli nuceni přijmout v souvislosti s pandemií.
Zpracovali jsme provozní řád který budeme dodržovat na všech našich pobočkách. Je zaměřen na maximální ochranu Vašeho zdraví. Stejně usilovně dbáme i na zdraví našich zaměstnanců.
V našich obchodech budeme do odvolání využívat stíty z plexiskla pro obranu před kapénkami. Dále budeme důsledně dbát aby naše pobočky nenavštívil nikdo bez roušky a nikdo se zjevnými projevy infekce. Budeme obsluhovat vždy výhradně jednoho zákazníka, zajistíme soukromí a omezení kontaktu mezi zákazníky. Pobočka bude vybavena dezinfekcí. Všichni zaměstnanci budou mít roušku a rukavice.
Prosíme, přijměte s pochopením tyto omezení, jsou nutná pro minimalizaci rizik. Detailní provozní řád je k dispozici k prostudování na všech našich pobočkách.
 
Velice Vám děkujeme za minulou přízeň a věříme že bez obav využijete naše služby i v době po koronaviru.

Profihotovost sro





Zpět na výpis článků