Výkupní cena zlata

Každý den kalkulujeme velice pečlivě aktuální výkupní cenu zlata tak, abychom Vám – našim zákazníkům, dokázali nabídnout co nejvyšší částky. Naše dnešní výkupní cena za jeden každý gram 14 kt zlata je 525,- Kč.

Tato skvělá výkupní cena přitom není nijak podmíněna. Nezáleží tedy, kolik zlata a v jakém stavu nám na výkup přinesete. Výkupní cena zlata je férová, co možná nejvyšší a stejná jak pro výkup 2 gramů, tak pro výkup výkup 50 g zlata.
Dnes se na burze pohybuje cena za jednu trojskou unci ryzího zlata ve výši 1.247 US dolaru. Střednědobý 50-ti denní klouzavý průměr ceny zlata je přitom 1.258 US dolaru za unci.

I přes nedávnou intervenci amerického FEDu a zvýšení úrokových sazeb na dolar na aktuální výši 1,00 -1,25 % se většina analytiků a investorů shoduje na tom, že do konce roku by mělo zlato posílit a cena zlata by se měla dostat na hranici 1.300 US dolaru za trojskou unci.

Některé odhady jsou, co se týká ceny zlata ještě optimističtější a věští zlatu ještě lepší budoucnost a cenu někde kolem 1.400 US dolaru za unci. Jak se ale bude cena zlata skutečně vyvíjet ukáže až čas.

Zdroj: Kurzy.cz, Goldprice, Profihotovost 




Zpět na výpis článků