Zlato: prodat nebo zastavit?

Většina drobných investorů či střadatelů má část svých úspor uloženu ve zlatě. Je to řešení bezpečné, navíc podepřené staletou historií. Zlato totiž dlouhodobě na hodnotě spíše získává a navíc, jeho likvidita je velmi vysoká.

Jinými slovy: máte-li doma zlato a potřebujete rychle hotovost, je možné ji velmi rychle získat prodejem, anebo zástavou Vašeho zlata. Výhoda prodeje zlata spočívá v tom, že získáte jednorázově vyšší částku, výhoda zástavy zase v tom, že zlato je stále vaše.

Dnes se jedna trojská unce ryzího zlata na burze obchoduje na částkách 1.252 US dolaru, respektive 1.101 Euro. Dáno aktuální cenou na burze, připravujeme a kalkulujeme pro Vás každý den vždy aktuální a co možná nejvyšší výkupní a zástavní cenu zlata. Snažíme se Vám vždy nabídnout lepší výkupní ceny zlata, než naše konkurence.

O tom, že se nám práce daří a férový přístup k zákazníkům vyplácí, svědčí tisíce spokojených a vracejících se zákazníků.

Dnešní výkupní cena 14 kt zlata činí 515 Kč za každý jeden gram. Cena přitom není ničm dále podmíněna (objem, punc, apod..). Pokud budete chtít své zlato spíše zastavit, nabízíme dnes za každý jeden gram 14 kt zlata zástavní cenu 470 Kč. Své zlato přitom u nás můžete zastavit na čtyři týdny s tím, že smlouvu je možné kdykoli a bezplatně prodloužit či naopak zkrátit. Navíc, naši zákazníci vědí, že zástavní poplatky jsou u nás bezkonkurenčně nejlepší. Za zástavu zlata u nás platíte absolutně nejméně a to již od 1,5 % za týden!! Nic více…

Zdroj: Profihotovost 





Zpět na výpis článků