Cena zlata – jaká bude tento týden ??

Pro tento týden se průzkumu účastnilo celkem 1.090 participantů – maloobchodních investorů a obchodníků se zlatem. Nálada a očekávání zůstávají již čtvrtý týden po sobě  veskrze pozitivní a tak se celkem 698 (94%) účastníků vyslovilo pro předpoklad, že cena zlata posílí. Opačný názor, a sice že aktuální cena zlata tento týden klesne, vyslovilo celkem 275 (25%) účastníků. Zbývajících 11 % pak zaujímá neutrální názor.

Vývoj ceny zlata


Na světových burzách se dnes obchoduje jedna trojská unce ryzího zlata za ceny v hodnotách 1.356 US dolarů, respektive 1.230 Euro. Zatím to vypadá, že cena zlata se pomalu posunuje k magické hranici 1.400 US dolarů za unci.
 
Nikde ale není zaručeno, že zlato svou cenou k uvedené hranici vystoupá, po znejistění investorů ohledně Brexitu může dojít k postupnému uklidnění situace na trzích a pak by naopak cena zlata mohla začít klesat.
 
Výkupní cena za 1 gram 14 kt zlata je dnes stále ještě 590,- Kč !! Za tuto skvělou cenu od Vás vykoupíme Vaše zlato v našich provozovnách v Praze a Plzni.
 
Zdroj : Goldprice, Profihotovost 





Zpět na výpis článků